diagnosingela.blogg.se

Hur är det att leva med kronisk myeloisk leukemi, Bechterews, whiplash , hyperpara?

Påska

Publicerad 2018-03-31 10:13:00 i Allmänt,

Klev upp kl.7 trillat köttbullar .fixat klar skinkan kokat ägg och förberett silltårtan.
Barnen skall komma hit för att söka påskägg och vi skall äta tillsammans.
Jonas jobbar idag så jag skall städa huset och greja själv. Har radion på medans jag donar och får gråt attack då jag hör Laleh's låt " vårens första dag" Så stark text och det är precis jag känner. Jag älskar leva!

Mår bra

Publicerad 2018-03-30 08:09:00 i Allmänt,

Jag mår bra. Lever som vanligt och gillar mitt liv. Tur att jag har energipåfyllnad av olika . Igår var vi bjudna till vänner för påskmatintag. Tänk vad härligt att de och vi har samma barnbarn och de små går mellan famn till famn för kramar berättelser och mys.
Allt känns så enkelt och jag blev även grattar i efterskott. Jättefina hemskickade myssockar med kycklingar på. Vi åkte hem vid 20 tiden och jag kände mig slut efter att varit på benen hela dagen. Påskmat-storhandlat,
bakat och plockat i huset. Men jag mår bra. Skärtorsdagen 2018~ check Nu fortsätter vi med långfredag. Undra om den skall upplevas som förr? Då vi ej ens fick leka med kompisarna i granngården och endast Språka på Serbikratoska visades på tv. Hahaha.. . nej tur att detta med kristnas sagor och regler utlakats så jag kan ha traditioner med påhittade påskharar som väroer godisägg och kycklingar som värper påskskinka

Hemåt

Publicerad 2018-03-27 05:58:58 i Allmänt,

Sista dygnet mellan fredag-söndag var hemresedagen. Vi vaknade till första dagen på hela semestern då det var molnigt. Ful väder gör att man lättare kan åka ifrån värmen hem mot snö och kyla. Vi reste i 19 timmar (taxi-flyg-transferbuss-flyg-tåg-bil) Kroppen höll ihop förvånansvärt bra men jag sov bara en timme på hela flygresan. Jag längtade hem till mina alla ungar så det värkte inom mig. En timme förre hem så ringde jag hem till Liam 3år. - snart är mormor hemma - men åh mormor äre' tårtdan' idag? Så dottern hade planerat och städat. Tårta med godisar på och lite senare fixade alla ungar grill-middag åt oss. Så himlans gött!! Och att få kramar, berättelser, klappar och skratt för att man kommit hem från tre veckors semester var det bästa avslut man kunnat få på härlig resa. Vi har upplevt massor och njutit. Jag är laddad med sol och intryck och minnen. Jag är otroligt tacksam att fått göra sådana här resor:tack älskade make! 50kr upp i sjukersättning i månaden är inte mycket att lägga i reskassa. Jag har även än en gång kommit underfund med att jag ALDRIG vill leva långt ifrån mina barn och barnbarn. Jag vill ha deras vardag nära så jag kan ploppa in i deras liv och få närhet. Måndagen gick i sakta pysslingslunk. Väskorna får frysa på bron och natten hade till och med snöat över bikinin. Jag skakade av och bar direkt till tvättmaskin. Allt för att få säker kuse-sanering(man kan ju ej vara säker att nått äckel gömt sig i nått skrymsle i packning) Jag hann även med att åka och handla idag. Så nu är vardagen här. Skönt det också. Tisdag-onsdag skall de små gossarna sova här. Som jag skall pussa de små.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela