diagnosingela.blogg.se

Hur är det att leva med kronisk myeloisk leukemi, Bechterews, whiplash , hyperpara?

sommarens illamående

Publicerad 2014-07-21 13:01:58 i Allmänt,

Jag har åkt på några semestertrippar inom denna månad och jag har klarat mig förvånandsvärt bra från värsta smärtlighet, MEN illamående har tilltagit rejält. Tror att Glivec hatar sommarvärme och det krockar med min känsla då jag älskar värme. Det är synd det....men det är bara att uthärda= jag lever ju.

frostlig i juli

Publicerad 2014-07-05 09:06:00 i Allmänt,

2014 har inte varit den bästa men nu har solen visat sig nån dag här i Sundsvall då får jag frossa. Det risslar till i hela kroppen och jag ryser.
Vette tusan om de är Beschtrew symtom eller Leukemi som gör sig gällande...men jobbigt är det. Nattens sömn har varit frånvarande då skelettet känts som de tänker spricka igenom huden så nu är jag blåmärken fläckig igen.

ORÄTTVIST

Publicerad 2014-07-04 23:45:30 i Allmänt,

Det känns orättvist , ledsamt och tröstlöst Fattar faan inte varför jag ska ha dessa "ballongspännings-smärtor" i mitt skelett IGEN! Hur kan det göra så jäkla ont igen då Glivecen tagit å bra i min kropp? De här smärtorna trodde jag var förbi !! ? ##×《¿¡ *svordom maximum JAG VILL VARA FRISK NU! Jag är rejält ledsen, mycket pågrund av att jag vill känna mig frisk just denna helg och vecka, då jag har planerat åka på 3 dagars roadtripp med min sons sambo. Inget hjälper mot smärtan..finns ingen lindring...bara bita ihop....AJ!!!! #FUCKCANCER

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela