diagnosingela.blogg.se

Hur är det att leva med kronisk myeloisk leukemi, Bechterews, whiplash , hyperpara?

Uppringd genom 1177

Publicerad 2018-07-31 02:09:00 i Allmänt,

Efter att ringt kirurg förra veckan (måste ha pencilin) och inte blivit uppringd på 5 dagar så skrev jag på 1177 receptförnyelse på morgonen. Skrev även meddelande om att jag nu fått feber & såret luktar illa. Så en ruttnande jag ville verkligen få hjälp. Kl.13 ringde en av mina kirurgläkare mig. Hon suckade djupt då jag sa att det var sjuksyster som prompt ville att läkaren skulle ringa opp( annars brukar jag få recept direkt)
Hon skrev ut medicin OCH berättade att magnetröntgen påvisat en möjlig förbindelse som kanske kan strypas. Hon sa: - Jag måste konsultera Maria(min andra kirurgdoktor) hur vi ska göra då det inte ser ut att bli en lätt knixig grej, för det är nått INGET FARLIGT poängterade hon. Maria hade dock semester några veckor till. Jag blir glad att kanske KANSKE kanske kunna få hjälp efter att gjort 3 operationer redan. Så imorgon bitti hämtar jag ut antibiotika (Eller idag blir det ju....ligger i hett sovrum med biverkning, klarvaken kl 2)

Doktor samtal

Publicerad 2018-07-31 02:06:35 i Allmänt,

Efter att ringt kirurg förra veckan (måste ha pencilin) och inte blivit uppringd på 5 dagar så skrev jag på 1177 receptförnyelse på morgonen. Skrev även meddelande om att jag nu fått feber & såret luktar illa. Så en ruttnande jag ville verkligen få hjälp. Kl.13 ringde en av mina kirurgläkare mig. Hon suckade djupt då jag så att det var sjuksyster som prompt ville att läkaren skulle ringa opp( annars brukar jag få recept direkt) Hon skrev ut medicin OCH berättade att magnetröntgen påvisat en möjlig förbindelse som kanske kan strypas. Hon sa: - Jag måste konsultera Maria(min andra kirurgdoktor) hur vi ska göra då det inte ser ut att bli en lätt knixig grej, för det är nått INGET FARLIGT poängterade hon. Jag blir glad att kanske KANSKE kanske kunna få hjälp efter att gjort 3 operationer redan. Så imorgon bitti hämtar jag ut antibiotika (Eller idag blir det ju....ligger i hett sovrum med biverkning, klarvaken kl 2)

Barnslig på nytt

Publicerad 2018-07-30 19:44:45 i Allmänt,

Jag älskar att vara mormor och farmor. Jag har alltid älskat att vara mamma och moster också. För då har jag fått uppleva världen genom barnsögon. Att få ynnesten att få ta dagstripper,semester eller att umgås hemma i närområdet. Jag verkligen älskar det! Jag förstår hur min mamma älskade att göra saker med oss eller låna våra barn för att uppleva. Precis rätt. Så skulle alla barn kunna få uppleva världen. Tillsammans med dem som älskar dem så mycket. Idag åkte vi till trolskaskogen i Jättendal. Jag rekommenderar er med barn från 3 1/2- 10 år att åka dit och uppleva sagan. Proffsiga skådespelare, lagom lång promenad i skog där jättar, älvor, lyssningar, fee'r, troll och tomtar har sina hus. Otroligt bra gjort och fint. Ja, jag säger än en gång: Djurparker, sagoland,tivoli,badstrand,skog, lekparker,teatrar mm... SKALL upplevas genom barnsögons-sällskap. Underbart! Som idag skall det göras. Vuxna försöker stå på sidan eller längst bak . De barn som var mer blyg hade såklart trösten av medföljande vuxen men annars skall de små få uppleva mest. Det är det som är meningen med dessa äventyr.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela