diagnosingela.blogg.se

Hur är det att leva med kronisk myeloisk leukemi, Bechterews, whiplash , hyperpara?

Dagenefter

Publicerad 2014-09-29 23:48:22 i Allmänt,

Att ha en kropp som blir blytung av att göra nånting är tungt. Jag peppar upp mig i min hjärna med psykologiska hjälpmedel jag lärt mig genom åren men kraften tar ändå Slut.
Min högsta önskan är att orkat/klarat av att ha ett förvärvsarbete som kört slut på min dagsenergi efter ett jobbigt arbetsplats men detta kommer jag aldrig få uppleva,tyvärr.
Mitt arbete består numera och i min framtid, av att orka leva.Orka skratta.Orka äta.Orka glädjas.
Skratt är medicin men kroppen blir inte botad.
Ikväll har jag varit med på ett kort möte för revy planering. Timmarna innan avfärd dit skrek min energi SKIT I ALLT! Fast att jag vet att detta möte ger mig glädje så vill jag inte liksom ...Min "arbetsdag" att ha levt har kört Slut på min energi

Semester

Publicerad 2014-09-28 07:52:35 i Allmänt,

Tänk vad underbart det vore om man kunde ta semester från värken.Att bara få liksom vara och inte känna nånting. Jag är iallafall tacksam att min hjärna lärt sig leva med smärta och sondera ut bra kropps-teräng i att orka leva. Just nu sitter jag i mjuka hotell lakan som jag fått sova i tre nätter. Benen, skellettet, huvudet och nacksmärtorna har fått gömma sig nånstanns i mitt inre för jag tränger bort det onda för att fått orka gå långa stockholmspromenader, flanerat i shopping distrikt, suttit på teater och avnjutit drinkar, vin och godmat. ALLT vi gjort har varit så kul! Det är detta som gör att man orkar vara aktiv, men det skulle iallafall varit roligt att ta semester från min kropp.

Ultraljud

Publicerad 2014-09-24 05:18:24 i Allmänt,

Opp i ottan för att göra toalettbesök om o om igen.Magen blir i uppror av Humira sprutan .Numera har jag vant mig ~att så blir det dagar efter intaget men det är jobbigt tycker jag. Jag har gjort ett ytterligare ultraljud av livmodern och denna gång fick jag göra det på ultraljud avdelningen där gravida får se sina bebisar. Jag såg ingen baby inuti mig men myomer och cystor såg vi, så inom 3 månader blir jag kastrerad. Det känns bra.Bort med skiten . Jag blir mer och mer ihålig i min mage. Ett organet efter det andra plockas ut, inte mig imot bara jag får fortsätta leva. *Jag längtar efter att få snusa på mitt barnbarn snart. Inte långt kvar nu tills dottern skall upp till avdelningen brevid ultraljudet - förlossning. Livet är bra roligt att leva 😊

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela