diagnosingela.blogg.se

Hur är det att leva med kronisk myeloisk leukemi, Bechterews, whiplash , hyperpara?

Vuxen å tråk

Publicerad 2017-09-28 13:24:21 i Allmänt,

Torsdag morgon september 2017 Vaknade om och om igen från kl6 men tjutande och tvingande fram sömn till kl 8.30. Normalt så kan jag sova iallafall till 10 utan problem men jag skulle få morgon besök och då ligger jag på aga i onödan. Jag är ju inte van att ha åtaganden. Jag klippte håret på 2 stycken och sedan åkte vi på restaurang för lunch. Jag åkte på Stor matmarknad därefter och STÖR handlade. En kundvagn överågad för 1800kronor. Usch vad tråkigt det är att vara vuxen och måsta handla tråkvardags mat och prylar. När jag nu plockat in alla varor tog orken slut! Hade plan på att sy och hänga tvätt men nej..... Nu blev soffan min närmaste vän så här ligg jag nån timme innan jag ska iväg för att frisera NR.3. Tur är att där får vi middag så jag slipper vara vuxen och laga mat idag.

Nattpass

Publicerad 2017-09-25 03:59:00 i Allmänt,

Inatt har jag varit klarvaken från 02 till nu kl 04 Det startade med att magen gjorde (vanligt) uppror så jag tog mig för att städa syrummet och började lägga pussel med lappar för lapptäcke-syning till lill Ebbes vagn. När min hjärna får för sig att vara så här vaken på dumma tider är det ingen idé att bli irriterad för nattsömn bortfall utan jag har lärt mig gilla läget. Har man ej dagsjobb som väntar dagen efter spelar det ju ingen roll ! Jag är glad att kroppen tillåter lite fix och pyssel . De gånger jag får dessa nattpass pga. Handikappade smärta är det mindre kul att vara vaken men då kan man ju alltid läsa, zappa runt på Internet eller slå på någon film. Det är ju inte världens kaos att man är valen på "fel tid"

Helst jämt

Publicerad 2017-09-23 21:56:40 i Allmänt,

Jag är stolt över att vara mamma och jag är stolt att fått barnbarn. Jag är stolt att vara svärmor och jag är stolt över att vara fru.
Jag älskar verkligen att få träffa de mina helst varje dag.
Som ikväll då son och "sonhustra" kom hit för att umgås , bada i jacuzzi eller bara prata.
Att ha ungar so. Är vuxna som ändå vill komma hem för att umgås med oss , det är jag stolt över!

Kan ju bero på att vi har samma humor , inte gör oss till utan är som vi är utan massa krusiduller.

Vi har tillsammans gått igenom alla olika faser och har såklart haft öppet hus för alla deras vänner som förr kom när som helst och även då bara vad

Jag är som sagt stolt och längtar efter dem om vi inte setts på några dagar. Även om vi oftast samtalar eller messar dagligen så är ändå detta med fysiskt möte helt out standing! Tack för att jag får vara stolt!

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela