diagnosingela.blogg.se

Hur är det att leva med Kronisk myeloisk leukemi, Bechterews, Nackskada, Crohns, Hyperpara?

Vilken slappardag :-)

Publicerad 2019-06-15 23:27:00 i Allmänt,

Igår regnade det rejält på mig i omgångar. Skolxamen tjej och studenterska firades med några timmars mellanrum. Sundsvall fick mycket vatten över sig igår så även på mej.
Hem och bytte till torra kläder och sedan iväg på kalasande. En bra trevlig dag med många långa stående timmar. Tyckte jag klarade dagen förvånansvärt bra. Så idag tog vi en halv slapp dag. Efter några sysslor gjorda till 14.30 sedan blev det maraton i serie tittande för mig å maken. Vad bra det är med olika "appar". Man slipper vänta in nya avsnitt och slipper vänta ut reklam. Det blir mer och mer sällan vi kollar på orginaltvprogramen. Tvtablåsidor i tidningar skulle kunnas tas bort. Läser folk sånt? Vi köpte hem god thaimat och smaskade godis på dagen. Tänk vad busiga man får vara som vuxen. Så tv tittande i över 6 timmar ,vilka latmänniskor vi var. Riktigt härligt!
Imorgon jobbar maken och sonen tillsammans så då tänkte sonhustru' och barnbarn ha skoj. Leka på tivoli och säkert mer roliga saker som man kan finna på en söndag. Sommaren har ju kommit nu och hoppas vi får värme på våra kroppar

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela