diagnosingela.blogg.se

Hur är det att leva med kronisk myeloisk leukemi, Bechterews, whiplash , hyperpara?

Koh phra thong

Publicerad 2018-03-17 03:13:31 i Allmänt,

Igår förflyttade vi oss med longtailbåt i ca. En timme. Blev upphämtad på strand med elgolfbil. Vi bor nu i ett stort hus tillsammans alla fyra ca. 200meter från totalt folktom strand. Vi hör aporna prata i träden och annsofi fick överraskning igår då hon skulle diska. En groda ca.4 cm stor satt på kökskranen.
Vi har en 8sm stor spindel boende på vår toalett som bär små bitar av toa papper. Ödlor är vanliga och här har vi större varianter boende med oss. Det är lyxigare känsla här men känns ej som Thailand. Då restaurangen fått stort intryck av sin Italienska-yoga-biologiska renlighet människa. Det är dyrt här och det är ju inte så konstigt då det inte finns mycket mer på denna öde ö. Upplevelserna blir bara fler och fler och jag är så glad att jag får uppleva allt. Och nu till diagnosingela kropp: Igår fick jag feber. Jag kände mig helt färdig och började med pencilin. Jag sov
nästan nonstopp i16 timmar. Mitt resesällskap tog med soppa och mackor från resturang. Magen har blivit lös så nu har jag diarré. Men det stoppades upp med koltabletterna.
Nu har vi ätit frukost och skall bege oss tillbaka de 300 metrarna till vårt hus.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela