diagnosingela.blogg.se

Hur är det att leva med kronisk myeloisk leukemi, Bechterews, whiplash , hyperpara?

Alla mina kom

Publicerad 2018-04-21 22:00:42 i Allmänt,

Idag kom alla våra hit. Vi åt tillsammans på vår familjs vis. Alla får ta mat själv från spis och sedan äter vi den lättlagade (idag korvstriganoff & potatis) under högljudda samtal, skratt och diskussioner. Inga krusiduller och aldrig fjantigt berömmande hur maten smakar . Vi äter, vi blir mätta . Jag åt såklart annat då jag har psykiskallergi mot korv sedan barnsben. Efter lunch gick vi alla ut och pysslade med olika saker. Vissa grejade eller städade några bilar, sopade eller krattade, körde in vedsäckar i pannrum eller kollade på hundar som sprang runt och lekte.
Blåsten tog i rikligt så en av småbarnspapporna fick gå in och leka . Lillen kunde ej andas av vindarna. Jag gjorde själv ej många knop men var iallafall ute med alla. Vi gick in för mellanmål mackor intag och fortsatt surr.
Ena familjen åkte iväg på väns kalas och vi andra åt av hemköpt go mat. Fläskfilé med två såser och "resturangpäran". En dag som verkligen var som jag vill leva mitt liv. Enkelt med alla mina nära. Tack för härlig dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela